ДЕФЛЕКТОР ЕООД

Ул. Кричим 65, София, България. П.к. 1164

Склад. От понеделник до петък 10:00-18:00 след предварителна уговорка.

Често задавани въпроси?

Как се монтира? Предлагате ли монтаж?
За сега не предлагаме услугата монтаж, но той се осъществява лесно по следните инструкции.
  1. Монтаж на Дефлектор
Инструкции за монтаж на дефлектор
Тази схема за монтаж на дефлектор идва с продукта заедно с крепежните му елементи.
2. Монтаж на Ветробрани
  • Вид 1. На двойнозалепващо монтажно тиксо (VIP Tuning, Cobra Tuning).
Почиства се повърхонстта на залепяне, отлепя се защитната хартиена лента и се поставят с внимателно притискане отгоре така, че да прилепнат добре. След време, ако забележите разлепване, може да се наложи да почистите и подмените монтажното тиксо.
  • Вид 2. За уплътненията на прозорците (Auto Plex, Heko).
След подпъхване, се поставят V-образните скоби откъм купето и с острото нагоре между външната част на уплътнението и ветробрана. Стъклото влиза във V-образната скоба при затваряне на прозореца.
Каквa e таксата за доставка и може ли да се тества преди плащане?
Изпращаме по Еконт в цяла България с около-16% отстъпка (10% и с 1% по-ниска удръжка от сумата на наложения платеж). Включваме винаги опции "Преглед и тест", за да го наложите върху автомобила преди да го платите. За 1 дефлектор или комплект ветробрани цената за доставка в цяла България излиза между 5,30 и 7 лв (от офис до офис).Бележка: Имайте предвид, че от както влезе в сила GDPR, някои Еконт офиси не позволяват изнасянето на стока (други дават само с придружаващ служител) заради липсата на камери от вън. Ако не ви дават, помолете служителят на Еконт да ни се обади.
Кои методи за плащане приемате?
За сега приемаме само:
  1. Наложен платеж по пратени от нас до вас стоки по Еконт (ППП).
  2. По банков път.
Какъв е срокът за доставка?
  1. Ако е наличен - 1-5 дена. Пращаме всеки вторник и петък по Еконт. Обикновено на следващия ден поръчаните продукти са вече в посочения от клиента офис на Еконт / адрес.
  2. Ако не е наличен - 3-6 седмици.
Колко безопасно е пазаруването в този онлайн магазин? Защитени ли са данните ми?
Тъй като приемаме единствено наложен платеж или банков превод и те не се извършват през уебсайта, вашите пари са в безопасност. Вашите данни са криптирани. Повече за тяхната обработка и съхранение може да намерите в нашата Политика за поверителност и обработка на лични данни.
Какво се случва след поръчка?
Ако е налично просто ще ви се обадим и обикновено ще ви изпратим в петък по Еконт. В събота ще пристигне в впосочения от Вас техен офис. Ако не е налично, пак ще се свържем с вас да уговорим поръчка.
Ще получа ли фактура?
Ако сте посочил в поръчката, че искате - да. Важно е да запазите документа, който ще получите от Еконт при плащане. Документ за така наречения "пощенски паричен превод" (ППП), който ще служи като касова бележка.
Как се връща стока?
  1. Първо, моля изпратете снимки по вайбър или през контактната форма в сайта с наложен продукт върху колата и указан дефект / проблем, за да го решим.
  2. Предварително запазете опаковката в максимално цялостен вид. Обадете ни се. Ако връщате продукта, опаковайте го, както е бил, върнете до изпращача от товарителницата (ДЕФЛЕКТОР ЕООД) и до офис на Еконт София Римска Стена с наложен платеж. Ще можем да го вземем в дните, в които изпращаме стока по Еконт.
Не намирам продукти за моята кола.
Ако сте видял в сайта търсения от вас, продукт, молим пишете ни от тук . Ние ще сверим още веднъж. После ще ви уведомим за статуса на продукта и ще си запишем да се свържем с вас, когато вече се произвежда / е наличен.

Пратете ни съобщение