Общи условия, политика за поверителност и обработка на лични данни

За нас

ДЕФЛЕКТОР ЕООД с БУЛСТАТ 204809970 е ексклузивен вносител и дистрибутор за България и онлайн търговец на дефлектори VIP Tuning и ветробрани Auto Plex. Адресът на нашия сайт е https://deflectors.eu. Нашият склад е на адрес: България, гр. София, Ул. Кричим 65, п.к. 1164.

Какви лични данни събираме и защо?

Данни за поръчка и фактура

Когато посетителите направят поръчка в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за поръчка и фактура. Използваме ги единствено, за да изпратим правилно продукта, който те са поръчали и да издадем нужната фактура.

Коментари

Когато посетителите оставят коментари в сайта, софтуерен модул събира и анализира данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви, може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да бъде проверено дали я използвате. Политиката за поверителност на Gravatar е тук: https://automattic.com/privacy/. След като коментарът ви бъде удобрен, профилната ви снимка ще бъде видима публично към него.

Файлове

Ако качвате изображения в сайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположение (EXIF GPS). Посетителите на сайта могат да изтеглят и извлекат данни за местоположението от изображения в сайта. За това как използваме предоставените от вас изображения, вижте по-долу.

Форми за контакт / Вашата информация за контакт

С вашето желание и съгласие вие може да изпращате съобщение до нас през формата за контакт. Тя изисква да се посочат email адрес и имена, за да можем да ви отговорим и съдействаме. Имате опцията да оставите телефонен номер и да прикачите файлове/снимки. Формата действа като e-mail изпращач – ние получаваме email от вас, в който се съхраняват посочените данни за неопределено време. Също както да изпратите email от вашата лична електронна поща.

Бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да разрешите запазването на вашите име, имейл адрес и уеб сайт в бисквитки. Те са за ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в профила си на сайта още няколко бисквитки ще запазят информацията ви за вход и предпочитанията ви какво да виждате на екрана. Бисквитките за вход изтичат след два дни, а за предпочитанията на екрана след година. Ако изберете опцията за запомняне, информацията ви за вход ще се пази две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за вход ще бъдат изтрити.

Ако редактирате или публикувате статия една допълнителна бисквитка ще бъде запазена в браузъра ви. Тя няма да съдържа лични данни, а просто ще добави идентификатора на публикацията, която току що сте редактирали. Изтича след един ден.

Вмъкнато съдържание от други уебсайтове

Статиите на този сайт могат да бъдат вградени (видеа, изображения, съдържание и т.н.). Вграденото съдържание от други сайтове приема и се държи с посетителя на сайта като с посетител на собствения си сайт.

Тези сайтове могат да събират данни за вас, да използват бисквитки, да вграждат допълнителни инструменти за статистика от трети страни, да следят как работите с тези инструменти включително как потребявате вградено съдържание ако имате профил и сте влезли в него на сайта.

Анализ

Към момента не извършваме анализ на събраните от нас лични данни, освен за обработване на вашата поръчка, така, че да ви доставим поръчания продукт и издадем нужната фактура.

Използваме услугите на Google Analytics, които ни предоставят анонимни обобщени данни, но не и лични такива.

С кого споделяме данните ви?

Ние не споделяме вашите данни извън нашата фирма, освен ако не сте ни предоставили доброволно снимки на ваш автомобил с наш продукт, за демонстриране на продуктите ни. Тогава можем да качим тези снимки в сайта ни, както и в други обяви в други сайтове в интернет пространството, за да могат да ги видят и други клиенти, които обмислят да закупят наш продукт. Винаги скриваме регистрационните номера на вашия автомобил на снимките, които сте ни предоставили, преди да ги публикуваме или споделим на клиенти.

Колко дълго държим личните ви данни?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем автоматично да разпознаваме и одобряваме последващи ваши коментарите, вместо да ги задържаме в опашката за одобряване.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайта могат да виждат и редактират тази информация.

Вашите права над личните ви данни

Ако имате профил в този сайт или сте оставяли коментари в него, можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате да заличим личните данни, които съхраняваме за вас. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

Как използваме вашите данни?

Коментарите от посетителите могат да бъдат проверени чрез автоматична услуга за проверка за спам коментари.

Снимките, които ни изпращате доброволно за реклама на продуктите ни, можем да качим в сайта ни, както и в други обяви в други сайтове в интернет пространството. Също така можем да ги предоставим на наши клиенти, които търсят същите продукти, които вие сте снимали на вашите автомобили. Винаги скриваме регистрационните номера на вашия автомобил със софтуер – редактор на изображения. Едва тогава ги публикуваме.

Допълнителна информация

Как защитаваме личните ви данни?

Данните, които обменя нашият сайт с клиентите са криптирани. Качен SSL сертификат и се използва HTTPS протокол. Включени са и други защити, за да бъдат всички данни сигурно защитени.

Нашите процеси при инциденти с лични данни

Ще ви известим до 72 часа, както и ще направим всичко възможно за да намалим евентуални рискове. Ще уведомим също КЗЛД не по-късно от 72 часа след като сме разбрали за инцидента. Ще документираме нарушението, т.е. как е настъпило то, какви са последиците и какви действия сме предприели, за да се справим с нарушението.

От какви други източници получаваме данни

Google Analytics ни предоставят анонимни обобщени данни, но не и лични такива.

Какви автоматични действия и/или филтрирания, базирани на лична информация, извършваме с данните на потребителя

Към момента не сме идентифицирали автоматични действия и/или филтрирания, базирани на лична информация.

Изисквания на браншови регулатори за разкриване на информация

Спазваме законодателството на република България и ЕС, като бихме удовлетворили всички законови искове за разкриване на информация от компетентните органи.